Fanny - 2008-09-06

Den här fotograferingen hade jag på Fannys förfrågan. Hon hade kommit ur en jobbig period och kunde äntligen känna sig nöjd med sin kropp. Därför ville hon ha lite mer nakna bilder. Det var en regning dag och jag, Fanny och hennes dåvarande pojkvän stack iväg till andra sidan Kroppkärrsjön. Det finns en jätte mysig brygga där som jag ville fota vid.

Det var en kul men kort session eftersom Fanny började frysa ganska fort. Det mest underhållande var när en gubbe och sin hund gick förbi, har aldrig sett någon glo så mycket!

Det blev få bilder och bara en var riktigt bra. Och när jag säger riktigt bra så menar jag förbannat bra! Detta är min absoluta favoritbild jag har tagit hittills! Det är framför allt bra strukturerat med bakgrunden. Och den underbara kontrasten! Även här är det lite naket, men jag vill kalla det fine art och sensuellt. Det är en vacker bild och inte porrig! Eller var tycker ni?



Fotograf / retusch: Rebecka Bergvall
Modell / smink: Fanny Stiernelöf


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag gillar händerna. Man kan knappt se om det är en skugga eller spegling som avbildar sig i den regnvåta bryggan. Fint!

2011-01-28 @ 23:11:33
Postat av: Arathin

Den är otroligt vacker :) Jag kan verkligen inte se något pornografiskt i den, det är ren fine art!

2011-01-29 @ 11:21:01
URL: http://arathin.soclog.se/p/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0